In primul rand nu doresc o polemica cu dvs.!
Daca ati observat eu raspund strict pe domeniuu de SSM. Aceasta e meseria mea, iar L319/06, este singura pe care o cunosc !
Din 2006 si pana in prezent , am avut activitate in domeniuu, si credeti-ma am avut multe experiente cu angajatori care pana la primul control ITM, nu aveau habar sau stiau dar ignorau total protectia muncii.
Utilizatorii care posteaza sunt oameni care vor un sfat , o parere, la problema lor, care sa se regaseasca in realitate, in viata asta grea pe care o ducem cu totii.
Nu vor un sfat citat din lege, sau sa le spunem cum interpretam noi strict litera legii !!
Credeti ca un lucrator ( denumirea ssm a angajatului ) de 68 ani, pensionar, ( sa fie sanatos) cu program de 2 ore, are CIM ? Angajatorul cheltuie bani cu analizele medicale ? Sa fim seriosi, tin ei tineri "la negru" care vor avea nevoie de vechime, asig. sanatate etc.
In raspunsul meu ,citat de dvs. in intregime, am incercat sa atrag atentia tocmai fiind vorba de un pensionar, ca daca -Doamne fereste! - are loc un acc. de munca vor fi mari probleme.
ATATICA ! :wassat:
Si eu la fel !
Meseriile noaste sunt asemanatoare : sfatuim clientul ( angajatorul ) care ne plateste, ce trebuie sa faca d.p.d.v. al legii !
Spre deosebire de dvs. eu trebuie sa ma gandesc si la LUCRATOR, caruia trebuie sa-i apar interesele ,tot conform legii!
Spre deosebire de dvs. ( am mai spus-o) daca nu imi fac treaba bine un om poate sa moara !
Nu am voie sa merg pe ipoteze decat la evaluarea riscurilor la locul de munca.
In rest e parerea dvs. o respect !
:yes: