avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana aflata in preaviz castiga un concurs de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana aflata in preaviz castiga un concurs de ocupare a unui alt post in aceeasi institutieREAVIZ

VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI SI MIE LA URMATOAREA INTREBARE:

O persoana dintr-o institutie publica este in preaviz(art.65,alin.1).In acest timp,acea persoana participa la un concurs intern de ocupare a unui alt post,pe alt compartiment, pe perioada determinata si castiga.Ce se intampla cu preavizul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 31 Octombrie 2011
in acest caz termenul de preaviz se suspenda la cererea angajatului, urmind a fi reluat la data la care inceteaza contractul de munca pe perioada determinata.
promes a scris:

VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI SI MIE LA URMATOAREA INTREBARE:

O persoana dintr-o institutie publica este in preaviz(art.65,alin.1).In acest timp,acea persoana participa la un concurs intern de ocupare a unui alt post,pe alt compartiment, pe perioada determinata si castiga.Ce se intampla cu preavizul ?

Preavizul isi urmeaza cursul ... urmand ca la terminarea acestuia c.i.m. sa inceteze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.134/2014 Danaioana Danaioana Buna dimineata, Referitor la Legea nr.134/2014, ce se intampla cu un angajat- institutie publica- care indeplineste varsta standard de pensionare si stagiul ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil si cim pe perioada determinata miron cristina miron cristina Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Incepand cu 01.03.2011 sunt angajata pe post de secretar pe perioada determinata in invatamant pana pe ... (vezi toată discuția)
Reorganizare anaf, concediu medical in perioada concursurilor pe posturile ramase doinatautan doinatautan Ministerul Finanţelor Publice şi, respectiv, ANAF-ul cu unităţile subordonate au intrat în reorganizare. Astfel, o parte dintre salariaţi, cei din ... (vezi toată discuția)