avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate drept civil - procedura de autentificare a actelor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

drept civil - procedura de autentificare a actelor notariale (lucrare licenta)

buna ziua cateva concluzii de la specialisti ,sunt anul IV drept si mi-am facut lucrarea de licenta de anul trecut ,mare greseala codul civil s-a schimbat si toata lucrarea mea este praf,tema lucrararii este procedura de autentificare a actelor notariale,inca nu am avut timp sa studiez noul cod civil si as vrea sa stiu in ceea ce priveste actele notariale daca au avut loc schimbari majore in noul cod ca sa stiu daca pot repara lucrarea sau sa fac alta mici comparatii va rog multumesc mult
Cel mai recent răspuns: klewos , utilizator 15:18, 31 Octombrie 2011
Procedura de autentificare a actelor notariale e prevăzută de legea specială (Legea 36/1995, în special articolele 59-68), nu de Codul civil (nici vechi, nici actual).
Legea notarilor a fost republicată recent: v. [ link extern ]

Pe lângă această lege mai există şi un regulament de punere în aplicare - v. Ordinul ministrului justiţiei 710/C/1996; fişa modificărilor acestui act: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
klewos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 77/2012 - s-a publicat regulamentul de aplicare? mirela20 mirela20 Buna ziua, am si eu o intrebare. Stiti ceva despre regulamentul de punere in aplicare a legii 77/2012 pentru modificarea si completarea Legii notarilor publici ... (vezi toată discuția)
Divortul la notariat acapulco acapulco de cand ,ca data, se poate divorta la notariat sau la primarie?X-( (vezi toată discuția)
Atacarea actelor de donatie , contractelor de intretinere monahelenus monahelenus AM inteles ca acest cod nou civil aduce cateva schimbari asupra posibilitatii de a ataca actele de donatie sau c de intretinere.. Daca bunicii decedati in ... (vezi toată discuția)