Buna ziua! Mi-am uitat poseta acum 11 zile intr-un mall din Cluj. Am revenit cam in jumtate de ora dar nu mai era acolo.
Am vorbit cu cei de la securitate, au prins pe camererele de supraveghere persoana care si-a insusit poseta. In consecinta am depus o plangere la politie, insa nu se intampla nimic. In mod clar persoana care a luat-o nu o va mai returna, a aruncat cartela din telefon, pentru ca acesta nu mai mergea la o jumatate de ora, cand mi-am dat seama.
Intrebarea e: avand in vedere neputinta politiei, pot face eu ceva? Adica pot avea acces la filmarea din mall, cea pe care ei au predat-o politiei, si daca gasesc persoana - din surse foarte indirecte am aflat ca lucreaza acolo - o pot da in judecata? Aveam acolo tot, valoarea pagubei e undeva pe la 1000 de euro.
Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp, politia a gasit hoata si complicea. A returna actele, cheile si poseta, insa sustine ca nu erau bani, bonuri de masa si nici un telefon destul de scump in poseta - deci practic cea mai mare parte a pagubei. Eu as vrea sa continue urmarirea penala, insa politistul care se ocupa de caz nu mi se pare foarte convins. Ce parere aveti? Si cine trebuie sa demonstreze existenta banilor si a telefonului in poseta? Eu ca aveam banii si telefonul in poseta sau ea ca nu le aveam in poseta?
Abuz de incredere
elena744
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti unde trebuie sa ma adresez in urmatoarea situatie :in data de 01.07.2011 am dat unei persoane suma de 700 euro pentru a-mi ... (vezi toată discuția)