avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista?

Buna ziua!
Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de munca). Mentionez ca firma respectiva se pare ca a fost desfintata in 2010 (IEMI S.A.). Aceasta firma lucra in colaborare cu MAPN, exista undeva o arhiva care sa pastreze informatiile despre munca depusa de angajati firmei desfintate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 20 Noiembrie 2024
Perioada de 2,4 ani din peroada 1992-1994 care este trecuta in cartea de munca ca nu s-au platit contributiile la stat la SC IEMI SA.
Nu vi se va lua in calcul la pensie...
Am fost scolarizat de autobaza 2 marfa tulcea in anul 1978 contractual obligatoriu trebuia sa lucrez 5 ani la societate dupa care mam mutat la alta societate dar fara sami iau carnetul de munca acum vand doresc doar o adeverinta nu mai am de unde pentru ca arhiva ar fi ars
Daca a ars arhiva , credeti ca cineva a reconstituit-o?
Am fost scolarizat de autobaza 2 marfa tulcea in anul 1978 contractual obligatoriu trebuia sa lucrez 5 ani la societate dupa care mam mutat la alta societate dar fara sami iau carnetul de munca acum vand doresc doar o adeverinta nu mai am de unde pentru ca arhiva ar fi ars

Alte discuții în legătură

Contestatie pentru grupa a ii-a de munca maryya02 maryya02 buna ziua. tatal meu nascut in 1953 doreste sa iasa la pensie.intre anii 1969-1974 a lucrat ca strungar la IMAIA NAVODARI unde a obtinut urmatoarele sporuri cu ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca pentru soferi crisacs crisacs O persoana care a lucrat ca sofer in intervalele 01.01.1969 - 03.05.1975 ; 19.05.1975 - 01.02.1980 ; 06.06.1986 - 31.07.1992, in procent de 100% din ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilesc perioadele lucrate in grupe de munca? simizbanca simizbanca pentru perioada 1980-1991 ,in ce baza se stabileste grupa de munca lucrata ca sofer pe autocamioane mai mari de 5 tone ? (vezi toată discuția)