Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema foarte delicata. Socrii mei au luat un imprumut pt care au girat cu apartamentul. Acum eu si sotia dorim sa facem contract de vanzare-cumparare cu socrii pe acel apartament dar din cate am inteles ne trebuie acordul bancii. Am fost la banca, mai exact la Banca, si ne-au spus ca politica lor nu le permite sa-si dea acordul pt vanzare cumparare decat cand creditul a fost rambursat integral. Ce am putea face in aceasta situatie? Putem sa le facem o cerere inregistrata sau in instanta? Va precizez ca ultimele 2 rate le-am platit eu cu sotia la insistentele unui functionar de la aceeasi banca si, de asemenea, socrii au divortat fara a face pertajul.
Perfect de acord. Trebuie depusa in scris. Le scade tupeul pe cand trebuie sa raspunda in scris.
PS: pot sa intreb ce banca??? Ca poate putem afla mai multe si noi de prin alte surse.....care e politica lor in aceasta privinta....
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am facut cererea scrisa catre banca si am obtinut acordul lor pentru vanzare-cumparare.
Binenteles ca dupa mai multe tergiversari.
Credit ipotecar
szabo istvan
buna!asi avea si eu o intrebare,am cumparat un apartament acum 3 ani cu credit ipotecar pe 30 de ani, si acum asi vrea sa ma apuc sa renovez o casa mai veche ... (vezi toată discuția)
Intrebare!
Kathleen
Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)