Salutare!
Mama mea are o hotarare definitiva prin care fosta firma este obligata sa ii plateasca drepturile salariale pentru doua luni (firma si-a inchis punctul de lucru si a uitat sa plateasca salariile pentru doua luni).
Cum trebuie sa procedeze? Trebuie sa plateasca un executor judecatoresc sau executorul isi adauga propriile cheltuieli de executare pe care le suporta firma (m-as mira sa fie asa)? Cum se poate face executarea silita fara a fi nevoie sa mai cheltuiasca alti bani?
Au vreo sansa oamenii escrocati din Romania?
Ce ar trebui sa faca in continuare?
@freeelis
Am facut acest lucru astazi. Am trimis prin posta cu AR si valoare declarata aceasta cerere.
Care este situatia: La adresa sediului social sta o ruda care sustine ca acolo nu isi mai are sediul firma respectiva desi pot dovedi cu acte de la ONRC ca firma nu a solicitat schimbarea sediului social. Ma astept deci ca ruda sa refuze sa primeasca respectiva cerere iar plicul sa se intoarca. La adresa ne-am lovit de refuzul rudei de a inregistra cererea. Firma nu are fax si nici e-mail! Mai pot depune acea plangere penala dupa 15 zile daca firma nu inregistreaza cererea?