avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radarul trece peste linia continua, conduce pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radarul trece peste linia continua, conduce pe contrasens si stationeaza in statia de autobuz - ce se poate face?

Buna seara,
Loganul politiei cu radar in general la mine in oras iasa la agatat pe contrasens intr-o statie de autobuz. Mentionez ca este vb de un bulevard cu 2 benzi pe sens si scuar intre benzi. Dar militienii <se stie ca nu au mama si tata> nu respecta nici o lege de circulatie. Trec peste linia continua, conduc pe contrasens si opresc autoturismul in statia de autobuz. Ca nu poarta centura de siguranta este cel mai minor fapt.
Ce se poate face in cazul acestor infractori?
Ei nu trebuie sa mentioneze locul unde sunt amplasati?
Cel mai recent răspuns: julius.jr , utilizator 21:25, 3 Noiembrie 2011
Ei au un ordin de deplasare la misiuni si acolo trebuie sa se amplaseze. Ati vazut ca in caz de evenimente sunt si ei cercetati pt incalcarea regulilor de circulatie.
"sunt cercetati"...dar 99% sunt scapati inainte de a incepe ancheta!!! In citeva zile o sa pun pe net un filmulet cu o masina de politie care circula fara sa respecte nici un fel de lege!!Si nu este in misiune!!Nu semnalizeaza,calca marcajul longitudinal continuu,face triplari...ceva de groaza!!! O sa vedeti!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cod rutier 2018 este corecta inceperea efectuarii depasirii in zona cu linie discontinua dar cu reintrarea pe sensul de mers calcand linia continua Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Buna seara, Mi s-a retinut astazi permisul pentru 30 zile deoarece am efectuat o depasire a unei coloane de 4 autoturisme, depasire inceputa in zona in ... (vezi toată discuția)
Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Bulevardul ghencea ChristianAndreea ChristianAndreea Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care ... (vezi toată discuția)