avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timpul in care se poate face o ...Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timpul in care se poate face o ...Succesiune

Dupa un deces ,care este perioada in care se poate deschide o succesiune ?,ce pasi presupune acest lucru ?,
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:59, 13 Ianuarie 2012
Mergeti la Camera Notarilor Publici din Judetul unde defunctul a avut ultimul domiciliu. Acolo puteti afla daca succesiunea s-a dezbatut sau nu.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator
Cel mai simplu este sa va prezentati la un notar public de pe raza judecatoriei unde defunctul dvs Tata a avut ultimul domiciliu si sa dezbateti succesiunea. Aveti nevoie de certificatul de deces. Daca nu l aveti puteti obtine un duplicat de la starea civila. Notarul va verifica cand va Pune pe rol dosarul daca s a inceput dezbaterea succesiunii sau s a si finalizat pentru ca el va face verificarile la Camera si la registrele INFONOT sa vada daca sora dvs a facut declaratia de acceptare etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune cdimofte cdimofte Parintii mei au diortat cand eu aveam cateva luni. Tatal meu s-a recasatorit si din aeasta casatorie a rezultat o fata. El a murit in urma cu 4 luni. Sotia lui ... (vezi toată discuția)
Scuccesiune tanasieadriana tanasieadriana Buna seara,cum se procedeaza in cazul unei succesiuni?Care sunt conditiile?Mama mea mai are o sora,dar nu mai stim nimic de ea si vrem sa facem succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 24 de ani kristian-sen kristian-sen D-na A. este rezidenta in Germania si are cetatenie romana. Tatal sau a decedat in 1988 in Topoloveni (jud. Arges), cand mama sa era deja decedata. Tatal sau ... (vezi toată discuția)