avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... curs mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

curs mediatori

Stiti cumva:
- daca exista cursuri de mediatori gratuite? Sau la preturi...mai mici (tot ce am gasit eu pe net erau peste 3000 ron).
- unde gasesc o evidenta a tuturor furnizorilor autorizati pt cursuri de mediatori.
Multumesc anticipat
Aveti aici un articol publicat de avocatnet. Verificati daca mai este valabil.
www.avocatnet.ro/content/art...
Buna ziua, lista furnizorilor de formare in mediere autorizati de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 se afla pe site-ul consiliului: [ link extern ] !
Cursuri de formare ca mediatori organizeaza foarte multi mediatori dar mare atentie, certificatele sunt recunoscute doar in Romania nu au recunoastere europeana.
Buna ziua, exista si in Romania cursuri de formare ca mediator recunoscute in Europa si in State, Canada etc.
Va rog sa amintiti cel putin unul din acei formatori a caror certificare este recunoscuta pe plan european. Eu sincer nu stiu desi am fost interesat sa aflu.

Alte discuții în legătură

Formatorii si evaluatorii sunt legal autorizati de catre consiliul de mediere? av_medy av_medy Buna ziua Impreuna vreau sa dezbatem un subiect foarte controversat privind autorizarea formatorilor si a evaluatorilor de catre Consiliul de medietre ,care ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)