avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... curs mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

curs mediatori

Stiti cumva:
- daca exista cursuri de mediatori gratuite? Sau la preturi...mai mici (tot ce am gasit eu pe net erau peste 3000 ron).
- unde gasesc o evidenta a tuturor furnizorilor autorizati pt cursuri de mediatori.
Multumesc anticipat
1.O cunostinta s-a inscris la cursurile de formare ca si mediator din cadrul Fundatiei pentru Schimbari Democratice. Din cate mi-a spus suma este de 2700 si ceva RON cu obligatia de a fi platita pana la sfarsitul anului acesta. Intrati pe site-ul lor si studiati detaliile sau contactati FDC-ul telefonic.

2.Pentru mai multe detalii despre acreditarea mediatorilor in Europa luati legatura cu Asociatia Europeana a Mediatorilor - dna. Alina Manciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formatorii si evaluatorii sunt legal autorizati de catre consiliul de mediere? av_medy av_medy Buna ziua Impreuna vreau sa dezbatem un subiect foarte controversat privind autorizarea formatorilor si a evaluatorilor de catre Consiliul de medietre ,care ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)