avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inalta calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inalta calificare

am un coleg cetatean turc posesor permis de sedere temporar angajat in functia de Referent Relatii Externe COR 241913, pe perioada nedeterminata.
stie cineva daca aceasta functie se incadreaza in, citez din Ordomanta Iulie 2011: "in cazul lucratorilor inalt calificati, salariul va fi la nivelul de cel putin 4 ori salariul mediu brut pe economie"
colegul meu el are salariul brut acum de 2800 ron.
tre sa-l marim la de cel putin 4 ori?!
ce inseamna exact "lucrator inalt calificat"
multumesc frumos pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Angajat strain ramoilis ramoilis Care este procedura de incadrare in munca a unui angajat strain? Exista vreun temei prin care angajatorul roman are obligatia de a-i plati un anumit ... (vezi toată discuția)
Angajat cetatean strain cu permis de sedere de lunga durata nic23ro nic23ro Buna ziua, Sunt obligata sa-i dau salariu mediu pe economie unui cetatean turc, cu permis sedere pe termen lung-UE, cu drept de munca si familie romana? Am ... (vezi toată discuția)
Salariu minim Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca in cazul unui angajat strain s-a dat vreo lege cum ca salariul minim ar fi egal cu salariul mediu pe economie? Intreb pt ca am o ... (vezi toată discuția)