avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se poate rezilia contractul de munca a admin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se poate rezilia contractul de munca a admin

Respect pentru toti cei ce gindesc pentru noi toti care suntem nestiutori.BREF..Am facut o expertiza din care a reiesit ca admin nu poate justifica o suma de 40.000 de roni. legal cum putem sa-i desfacem cim-ul, pas cu pas tot ce tre sa facem .Mentionez ca tre sa facem tot legal ca doamna are sustinere de la primarie...ee o poveste lunga.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 18:18, 20 Decembrie 2011
nu aveti p-acolo nimeni cu pregatire de resurse umane sau chiar contabili?
pe listele de plata se trece de obicei cheltuiala salariala integrala (net + toate contibutiile angajat + angajator), sa nu cumva sa faceti o confuzie
iata un calculator simplu de salarii : [ link extern ] /

dar unul real complex, cu toate datele introduse poate sa dea exact 1150 (cu net 695)
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
arockz, utilizator
Reintegrarea se va face de la data comunicarii hotararii.
Chiar daca dvs. mai faceti recurs, sentinta instantei de fond este executorie.
La reintegrare va beneficia de aceleasi drepturi prevazute in CIM, iar daca sunt acte aditionale modificatoare, veti respecta aceste acte.
In contractul de munca la litera J este trecut salariul brut, iar daca acesta este 695 lei si nu exista acte aditionale de marire a acestuia, tot asa va ramane.
Conditiile de angajare sunt specificate in CIM, nu in listele de plata.
Multumesc ptr raspuns, va fi um contract identic cu cel reziliat.ok. dar admin are calificare de contabil deci e o pers calificata conform noi grile de salarizare tre sa ii dam un coeficient la acel salariu, daca ar fi nu stiu cit? sau nu tre sa tinem cont de acea grila? si daca da cum justificam aceasta cumva printr-un act aditional la contract? si din ian-2011 se va mari salariul minim pe economie tre sa tinem cont si de asta?
parnosu68 a scris:

Multumesc ptr raspuns, va fi um contract identic cu cel reziliat.


Nu va fi un nou contract identic cu cel reziliat, ci va reintra in viogoare vechiul contract, deoarece decizia de incetare a acestuia a fost anulata de instanta.

dar admin are calificare de contabil deci e o pers calificata conform noi grile de salarizare tre sa ii dam un coeficient la acel salariu, daca ar fi nu stiu cit? sau nu tre sa tinem cont de acea grila? si daca da cum justificam aceasta cumva printr-un act aditional la contract?


Administratorul poate sa aibe licenta de doctor in ...alba-neagra, nu are importanta.
Retributia va fi cea negociata si precizata in CIM.


si din ian-2011 se va mari salariul minim pe economie tre sa tinem cont si de asta?


Salariul minim pe economie se va mari din ianuarie 2012, si va trebui sa tineti cont de aceste modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere administrator costinelrusu costinelrusu Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 132 apartamente.Din verificarile care sau facut sa observat ca doamna admistrator a facut o anexa la contractul de ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator ndan57 ndan57 persoana angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o asociatie de proprietari.in functia de administrator imobil.. Dupa o perioada are loc o ... (vezi toată discuția)
Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)