Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 andreeaeabulgar 
	    	Utilizator

andreeaeabulgar 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

andreeaeabulgar 
	    	Utilizator

andreeaeabulgar 
	    	Utilizator	    

babycika	                   

Buna ziua.Am lucrat la un lant de magazine,care dupa un an a intrat in faliment.Mie mi-a expirat contractul cu firma respeciva pe 5.04.2012.La data de ... (vezi toată discuția)
	                    babycika	                   

Buna ziua.Am lucrat la un lant de magazine,care dupa un an a intrat in faliment.Mie mi-a expirat contractul cu firma respeciva pe 5.04.2012.La data de ... (vezi toată discuția)

mellastefania	                   

mai pot beneficia de somaj daca au trecut 15zille de cand am primit actele dar nu le am depus intre timp am gasit un loc de munca in care am lucrat7zile dar la ... (vezi toată discuția)
	                    mellastefania	                   

mai pot beneficia de somaj daca au trecut 15zille de cand am primit actele dar nu le am depus intre timp am gasit un loc de munca in care am lucrat7zile dar la ... (vezi toată discuția)

kinder_doina	                   

daca decizia de incetarea a contractului de munca s.a facut in baza art 55 lit b din legea 53/2003(am primit decizia prin posta)pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
	                    kinder_doina	                   

daca decizia de incetarea a contractului de munca s.a facut in baza art 55 lit b din legea 53/2003(am primit decizia prin posta)pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)