avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare de bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare de bani

Buna ziua!
Sunt un angajat care in 2008 am castigat in instanta o suma de bani.
Acum dupa 3 ani angajatorul vrea o parte din bani inapoi. Ne spune sa ne intilnim intr-o carciuma unde in prezenta juristului intreprinderii cheama cate 11 angajati pe zi.Acesta tine un discurs de intimidare in care spune ca trebuie sa returnam banii.
Dupa 2 ore de vorbit cheama pe fiecare angajat in parte pentru a obtine din partea acestuia un acord pentru ca banii sa fie cedati unui recuperator. Daca vreti pot da si numele intreprinderii si pe cel al recuperatorului doar ca am vazut ca nu este permis.
Mentionez ca la unii angajati au venit hirtii acasa pentru chemare in instanta la inceputul anului viitor. angajatorul vrea sa nu ajungem acolo si ne cheama pe fiecare in parte pentru a ne intimida. Cand am dat in judecata acum 3 ani eram toti uniti si cu conducerea in frunte. Acum sefii s-au dat la o parte deoarece au foloase materiale din partea angajatorului ( masina , telefon ,prime )Iar noi am ramas singuri.Va rog sa-mi dati un raspuns! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 7 Noiembrie 2011
Domnule, care este intrebarea dvs. ?
Intrebarea mea , este legal ce face angajatorul ?
Ce motive invoca angajatorul in sprijinul cererii sale in cele doua ore de discurs de la "biserica" lui ?
De cand o hotarare judecatoreasca se retrage prin intimidare la carciuma?
Vedeti-va de treaba ca n-are nicio sansa nici in instanta intrucat este un lucru deja judecat.
Cred ca mizeaza pe lipsa de unitate si pe puterea de tradare a romanului.
pentru o asemenea fapta, puteti face plangere penala impotriva angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie banca Lizas Lizas Buna seara. Prietenul meu a aflat de la cineva ca este o persoana ce lucreaza la o anumita banca cunoscuta din Romania, care poate sa-l ajute sa ia un credit ... (vezi toată discuția)
Munca la negru ileana-carmen ileana-carmen daca chem pe cineva sa-mi repare frigiderul,il platesc si apoi un vecin il reclama ce se intampla?da,am chemat pe cineva caruia nu i-am cerut vreo autorizatie ... (vezi toată discuția)
Intelegere scrisa intre constructor si client Nofaga Nofaga Buna Ziua , Va rog sa ma indrumati in situatia in care ma aflu. Am incheiat un ante contractul sa cumpar o casa toate actele facute la Notar, intre timp ... (vezi toată discuția)