avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intelegere scrisa intre constructor si client
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intelegere scrisa intre constructor si client

Buna Ziua ,

Va rog sa ma indrumati in situatia in care ma aflu.
Am incheiat un ante contractul sa cumpar o casa toate actele facute la Notar, intre timp inainte sa inceapa constructia am convenit sa schimb proiectul constructorul a fost de acord mi a cerut o suma de banii Eu am facut lista ce trebuie schimbat el a semnat modificarile intre timp constructia se ridica dar nu sunt respectate intelegerea scrisa intre noi Nu au schimbat proiectul .Am luat legatura cu constructorul de fiecare data cind vedeam ca Nu se fac modificarile cerute el spune ca se rezolva dar ei Nu modificarile nimic si merg mai departe pe proiectul iniatial.
Imi puteti sugera ce trebuie sa fac in situatia data ?

Multumesc ,
Dumitru
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 11 Aprilie 2020
Daca nu respectă contractul puteti da firma în judecată.
Va Multumesc pentru raspuns , Nu stiu daca il pot da in judecata I am dat banii in numerar am doar o hirtie scrisa de mana cu suma si schimbarile care trebuiesc facute plus am inregistrat voce intilnirea
Crede ti ca ma ajuta ?

Cu respect
Dumitru

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca nu respectă contractul puteti da firma în judecată.

Asa cum instanța analizează actele si prozatorii tot la fel trebuie sa procedeze si avocatul.
De principiu, pare sa fie un act adițional la contract.
Dar trebuie analizat totul în concret.
Ar fi bine sa ii faceti o notificare prin avocat mai înainte de proces deoarece poate rezolvați amiabil și face ce are de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat de către arhitect pentru a ma convinge sa semnez contractul. Frodo Frodo De ce spun ca am fost înșelat? deoarece inainte de a semna, am fost mințit in scris ca va respecta bugetul de 15.000 euro, ulterior de 18 - 19.000 euro ... (vezi toată discuția)
Cum putem impiedica un constructor sa ipotecheze blocul ? lovely_black_mamba lovely_black_mamba Am cumparat un apartament intr-un bloc nou (de fapt am dat doar un avans). Din pacate nu am stiut ca s-ar putea inregistra contractul la cadastru iar acum la ... (vezi toată discuția)
Litigii familie shady_jp_jr_boy shady_jp_jr_boy Fratele meu a cumparat un teren cu o valoare aproximativa de 20.000 euro. Ideea era sa se construiasca o casa pe acel teren, dar el si cu sotia lui nu locuiesc ... (vezi toată discuția)