avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Tipul contractului intocmit pe proiecte europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Tipul contractului intocmit pe proiecte europene

O firma are un proiect pe fonduri europene pentru un curs de pregatire in domeniul competentelor antreprenoriale ( cu someri). Cursurile sunt lunare de 5zile/saptamana cate 6 ore si eu as putea fi lector. Ce tip de contract putem incheia:
- pe legislatia muncii- CIM determinat (prima luna)pe timp partial (cu toate evidentele respective si Revisal) si apoi acte aditionale de prelungire
- pe drept civil - un tip de contract, cu justificarea banilor (factura sau chitanta). Tipul contractului nu il stim .
Am si firma de prestari servicii insa se doreste incheierea unui contract pe nume pers.fizica (cu nume, prenume,plata in cont sau pe baza de chitanta).
Multumesc mult pe sprijinul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:31, 8 Noiembrie 2011
Pentru cursurile de formare profesională, beneficiarul încheie contract de prestare servicii pentru susţinerea cursurilor cu lectori, formatori etc., în baza căruia le va plăti acestora onorariul.
Acum depinde daca dumneavostra, care spuneti ca doriti sa fiti lector, dar aveti deja un contract de munca cu firma beneficiar, atunci relatia va continua pe acel contract de munca in vigoare.
Aveti la adresa urmatoare cateva informatii, chiar daca ne se suprapun in totalitate peste cazul dumneavostra.
Multumesc pentru raspuns. Nu exista un contract de munca incheiat intre mine si firma. Exista unul de prestari servicii pe alte cursuri insa spuneau ca nu este valabil la cursurile cu fonduri europene. Spuneati de un loc unde pot vedea forma contractului?
Multumesc pentru sprijin.
firma care a accesat fondurile europene are in principiu un jurist implicat in implementarea proiectului care va poate spune cu exactitate ce este prevazut in contractul de finantare, care sunt conditiile de contractare a serviciilor de formator , stiu ca sunt obligatorii diplome CNFPA de formator si de competente antreprenoriale.
ca forma de contract acesta poate fi contract prestari servicii pentru un nr de ore.
mai multe detalii gasiti pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in proiect posdru cazzuall cazzuall Buna seara. As dori o informatie. In cadrul unui proiect POSDRU -beneficiar institutie publica, pentru persoanele din afara institutiei si cei deja angajati ... (vezi toată discuția)
Contract lector posdru corinau corinau Va rog sa ma sfatuiti si pe mine referitor la modul in care se poate incheia un contract de munca pt un lector care face parte dintr-un proiect ... (vezi toată discuția)
Venituri ong lukserv lukserv Sunt presedintele unui ONG din jud. Mures(Santana de Mures) care are scopul : desfasurarea de activitati prin care sa se dezvolte gradul de educatie al ... (vezi toată discuția)