In situatia in care optez sa "merg" pe OG 5/2001, am facut si o Notificare + Conciliere cf. art. 720 C.pr.civ., am facturile semnate, ridicate de catre debitor, am o intrebare:
Notificarea am facut-o pe o suma, dar de la data respectiva si pana acum, cand vreau sa fac Cererea de chemare in judecata, s-au mai adunat ceva bani. Fac cererea pe suma din Notificare sau pe cea la data introducerii cererii?
Multumesc.
Buna tuturor!
Am si eu o intrebare referitoare la somatiile de plata, dau un exemplu: o persoana a avut abonament la o retea de telefonie mobila la care a inregistrat un debit neachitat nici in prezent de vreo 5 ani. Intre timp persoana respectiva moare. Intrebarea mea este daca mostenitorii legali pot fi obligati oarecum la plata acestor debite si daca aceasta datorie este posibil sa se prescrie intr-un anumit termen?!
Va multumesc!
Buna tuturor!
Am si eu o intrebare referitoare la somatiile de plata, dau un exemplu: o persoana a avut abonament la o retea de telefonie mobila la care a inregistrat un debit neachitat nici in prezent de vreo 5 ani. Intre timp persoana respectiva moare. Intrebarea mea este daca mostenitorii legali pot fi obligati oarecum la plata acestor debite si daca aceasta datorie este posibil sa se prescrie intr-un anumit termen?!
Va multumesc!
Firma rau-platnica
did_oana
buna ziua,
sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)