In situatia in care optez sa "merg" pe OG 5/2001, am facut si o Notificare + Conciliere cf. art. 720 C.pr.civ., am facturile semnate, ridicate de catre debitor, am o intrebare:
Notificarea am facut-o pe o suma, dar de la data respectiva si pana acum, cand vreau sa fac Cererea de chemare in judecata, s-au mai adunat ceva bani. Fac cererea pe suma din Notificare sau pe cea la data introducerii cererii?
Multumesc.
poti folosi linistit somatia de plata. in comercial cobntractele se pot incheia si in forma simplificata prin simpla emitere a unei facturi urmata de acceptarea ei de cumparator. ASa ca ai toate sansele sa ti se admita somatia de plata.
ok, dar intai de toate raspunde firma. in masura in care firma considera ca persoana care a acceptat in numele ei nu avea mandat e libera sa se indrepte impotriva acesteia pt recuperarea pagubei astfel cauzate.
Firma rau-platnica
did_oana
buna ziua,
sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)