avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda lipsa rovigneta - termene de prescriptie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda lipsa rovigneta - termene de prescriptie

am primit la data de 1 noiembrie o amenda lipsa rovigneta din data de 27 aprilie.Am inteles ca amenda se prescrie dupa 6 luni.Pe 4 nov. cand am ajuns acasa,am gasit o lipita pe usa,cu o hartiuta probabil de la postas ca m a cautat pe 1 nov.ce pot face in aceasta situatie?multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:27, 13 Decembrie 2011
MrViorel51 a scris:
Daca eu contest in instanta procesul verbal, care va fi dovada pe care se intemeiaza intocmirea procesului verbal deoarece conform OG 2/2001 fotografia ar trebui sa dispara dupa 6 luni.

Imi pare rau, dar nu dispare nimic intrucat nu poate sa dispara. Eu nu cunosc o asemenea prevedere in OG nr. 2/2001, care face sa dispara mijloacele de proba. Poate reveniti si precizati la care articol din OG nr. 2/2001 faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta, termene de prescriptie cgolgot cgolgot Buna ziua, am o nelamurire in legatura cu termenul de 6 luni dupa care amenda pentru rovinieta se prescrie.In unele parti am intalnit varianta celor 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita dupa 6 luni de la savarsirea faptei radw radw Buna ziua. Astazi am primit acasa o amenda pentru faptul ca am circulat fara rovinieta pe drumurile publice(Autostrada A1, Km 74+400) in data de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta camera antidote antidote Buna ziua In data de 10.12.2010 am circulat fara rovigneta pe DN1. Pe 07.06.2011 mi s-a intocmit procesul iar astazi 23.06.2011 mi-a fost ... (vezi toată discuția)