am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi primi vreo plangere acasa? rog un raspuns :((
Concluzia ar fi sa nu mai repetati fapta respectiva ,nu in acel magazin ,ci in general sa nu mai aveti astfel de manifestari
Nu inseamna ca daca la una fintre fapte ,ati avut noroc si nu ati fost oprit la iesire pentru a fi verificat si eventual surprins ca detinand produsul fara a fi prezentat alaturi de restul bunurilor achizitionate,veti avea permanent acelasi noroc
Exista posibilitatea,daca va incercati norocul la alta unitate si repetati fapta sa fiti surprins de persoanele special angajate pentru urmarirea de astfel de practici si atunci puteti suporta consecintele legale ale faptelor dvs
repet...regret enorm, chiar cand am iesit m-am gandit cum am putut faace asa ceva? vroiam sa ma intorc sa il restitui dar nu m-am mai dus. nicidecum n-am sa mai fac asta. intrebarea mea nu a fost una de genul "daca nu m-a prins acum, ma mai pot duce?" ci vroiam sa stiu daca pt fapta prezentata , ei neluand nici o masura in acel moment, ce se va intampla pe viitor, doar referindu-ma la acea fapta, nu vorbesc de repetarea ei... o seara buna!
nu am intrebat in ideea de a repeta fapta ci vroiam sa stiu daca nu m-a oprit nimeni atunci ce se va intampla pe viitor, referitor doar la acea fapta. repet...imi pare rau inca de cand am iesit, am vrut sa ma intorc sa las ce am luat dar n-am facut-o :(
Furt calificat
conspireus
buna ziua.ieri am furat o crema de fata in valoare de lei.
am luato de pe raft,am rupt eticheta cu codul de bare,am puso in cos,dupa un tim m-am facut ca o ... (vezi toată discuția)