avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat dar nu m-a prins...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat dar nu m-a prins...

am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi primi vreo plangere acasa? rog un raspuns :((
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 13:12, 8 Ianuarie 2012
La dumnezeu nu te-ai utat ca te vede?
Cu camerele video te pot vedea, sau posibil sa nu te vada, dar daca te vad dureaza ceva timp pana te identifica.
Ai facut-o, a doua oara sa nu o mai faci in viata ta, iti distrugi viata pentru ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in germania AndreeaFN AndreeaFN Buna.Sunt studenta si sunt in vacanta in Germania. Am furat un set de lantisoare dintr-un magazin, si am reusit sa ies fara sa ma prinda cineva.Incidentul a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat conspireus conspireus buna ziua.ieri am furat o crema de fata in valoare de lei. am luato de pe raft,am rupt eticheta cu codul de bare,am puso in cos,dupa un tim m-am facut ca o ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte ana192 ana192 Un prieten de-al meu a furat o bratara in valoare de 25 lei. Nu a fost retinut la iesirea din magazin. Pe camere cu siguranta e surprins. Ce urmari poate avea ... (vezi toată discuția)