avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare agent transporturi sau coordonator transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare agent transporturi sau coordonator transport

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca pot incadra pe cineva pe functia de agent transporturi, avand in vedere ca persoana are studii superioare finalizate + master, insa nici unul relevant pentru viitoarea functie. Stiu ca postul e de studii medii, dar ma intereseaza daca are nevoie de curs de calificare sau nu. Acelasi lucru si pt coordonator transport, intrucat dna sustine ca la vechea firma a fost angajata pe acest post desi nu are diploma de calificare in acest sens....
Pot regasi undeva care din posturile din COR au nevoie de calificare suplimentara?

Multumesc!
Pentru coordonator trebuie avizarea de la ARR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)