avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HELP!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HELP!

Buna,vi se pare normal sa primesc pentru un post de economist debutant un salariu de 550 Ron?
Am absolvit anul acesta facultatea si la al 2lea interviu mi-a zis angajatorul k imi poate oferi doar 550 Ron, ptr ca nu am deloc experienta:O.plus ca trebuie sa lucrez de luni pana sambata(inclusiv) pana la ora 17. Eu cred k nu o sa accept, mai bine caut, pur si simplu m-am simtit umilita.La ce am mai facut o facultate?:(
Dumneavoastra cum ma sfatuiti??:">
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:04, 23 Februarie 2010
alexa23 a scris:

Buna ziua, nu am mai intrat de foarte mult timp pe acest forum.Pana si contul mi s-a fost dezactivat.Dar am avut nevoie de un pic de ajutor si..am revenit...
Am citit mesajele care le-am postat acum un an jumatate aproximativ.Multe s-au schimbat de atunci.Cineva a scris ca ''drumul spre rai trece prin iad'' si chiar a avut dreptate. Au mai durat vreo 3 luni pana am gasit un job, bineinteles nu in domeniul meu..dar eram multumita si asa, pentru ca salariul era foarte frumusel.Dar am lucrat doar vreo 8 luni acolo pentru ca nu era ceva care sa imi placa.Imi doream ceva mai mult pentru mine, (eram vanzatoare intr-un magazin cu haine de lux dintr-un mall, in alt oras). Iar acum totul s-a schimbat, lucrez pentru mine, de fapt pentru noi, pentru ca impreuna cu sotul am deschis o firma care, in ciuda crizei merge foarte bine.
Nu cred ca trebuia sa scriu aici despre viata mea personala dar vroiam sa arat ca in viata se pot schimba multe, trebuie sa mergi mai departe si sa ai rabdare...:D

felicitari!!! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Salarizare la schimbarea functiei Floricica55 Floricica55 Buna ziua. Lucrez in sanatate,in cadrul compartimentului intern de prevenire si protectie(protectia muncii, a mediului, PSI si protectie civila) de la ... (vezi toată discuția)
Caz foarte interesant! suflete.unite suflete.unite O persoana a fost angajata ca maistru instructor in invatamant. La data incadrarii provenea din alt sector de activitate unde fusese muncitor electrician. ... (vezi toată discuția)