avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... certificat depozit bancar-pierdut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

certificat depozit bancar-pierdut

am un depozit la Cec si la data scadenta nu am gasit certificatul acestui depozit. Cum pot recupera banii din acest depozit? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:15, 8 Noiembrie 2011
va duceti la CEC-ul unde ati constituit depozitul, cu buletinul dvs si declarati certificatul de depozit pierdut.. va da un duplicat dupa acesta daca nu a ajuns la scadenta iar daca a ajuns il lichidati si faceti altul sau ce doriti cu banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii dintr un depozit cec bank Steluta diaconu Steluta diaconu Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular fiind mama mea care a decedat. ... (vezi toată discuția)
Librete de economii cec cu dobanda si castiguri auto IoanaCristescu IoanaCristescu Buna ziua, In limita timpului dvs disponibil, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema : Sunt mostenitoarea unor ... (vezi toată discuția)
Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)