avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie dupa postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie dupa postnatal

Buna ziua
Am si eu o intrebre pe data de 19 octombrie a implinit fetita mea 2 ani si urma ca dupa data de 20 sa incep din nou munca doar ca firma la care am lucrat inainte de a naste intr-un fel nu mai exista ....de fapt ca sa fiu mai explicita patronu care era atunci acum figureaza doar in acte el persona nu se mai ocupa de firma...ideea e ca eu vreau sa imi dau demisia si sa imi faca contract de munca la firma unde lucrez in prezent daca ma poate ajuta cineva cum trebuie sa procedez ....Mentionez ca fostu patron mia sp ca sa imi fac eu demisia el sa mi-o semneze si stampileze si sa ma duc eu sa mi-o intregistrez la itm...se poate face transfer de la o firma la alta?daca da cum?
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: anamihai , utilizator 20:55, 9 Noiembrie 2011
1. De la 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare la ITM, astfel incat nu aveti de ce sa mergeti la ITM cu demisia dvs ...

2. Daca aveti cum sa luati legatura cu fostul patron , atunci completati o cerere de demisie , precum si un model de decizie de incetare a raportului de munca prin demisie si sa se semneze , astfel incat raportul dvs de munca va inceta.

3. La noul loc de munca se poate sa va faca angajarea indiferent daca a incetat sau nu raportul de munca de la fostul dvs angajator.

4. Codul Muncii nu mai reglementeaza transferul salariatilor ...
deci sa inteleg ca singuru lucru pe cre tre sa il fac e sa fac o cerere de demisie si o decizie de demisie pe care fostul patron sa le semneze si stampileze si alea vor ramane la mine? si la noul loc de munca imi poate face contract oricand?
anamihai a scris:

deci sa inteleg ca singuru lucru pe cre tre sa il fac e sa fac o cerere de demisie si o decizie de demisie pe care fostul patron sa le semneze si stampileze si alea vor ramane la mine? si la noul loc de munca imi poate face contract oricand?


Ati inteles destul de bine ... :)
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un sfat...semnare contract de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o situatie ...Am lucrat 3 ani jum la o firma srl. Patronul meu avea 2 firma X si y. Eu eram singura angajata pe firma x, ... (vezi toată discuția)
Desfintare-reinfintare firma cu aceiasi angajati vivi23ro vivi23ro Cineva din familie a fost anuntat ca la firma unde lucreaza se vor desface contractele de munca pt ca se vor desfinta posturile si vor fi angajati la o alta ... (vezi toată discuția)
Cand se inregistreaza demisia? flo1982 flo1982 Buna ziua, am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. Mi am dat demisia in data de 15 luna aceasta, cu preaviz de 15 zile. Cand se inregistreaza aceasta ... (vezi toată discuția)