BUNA ZIUA !
Daca va rog i-mi spuneti si mie cum este cu D 112 pana la urma ?
Lunar sau trimestrial ?
Daca trimestrial , atunci vom depune in luna ianuarie pentru lunile octombrie,noiembrie si decembrie?
Multumesc si la multi ani pentru toti cei ce poarta numele de Mihai , Gavril si derivatele acestora!
conform ordonantei 30/2011 care completeaza si modifica legea 571/2003 privind Codul Fiscal, la terminarea trimestrului se depune cate o declaratie pt. fiecare luna din trimestru - deci 3 declaratii.
daca in timpul trimestrului un angajat este lichidat declaratia se depune pt. luna respectiva luna viitoare pana in 25 -
ATENTIE: daca de ex. omul este lichidat in noiembrie, in 25 decembrie se depune si declaratia pt. luna octombrie si declaratia pt. luna noiembrie.
Scuze. Corecta precizarea. Depunerea trimestrială a declarației 112 nu înseamnă depunerea unei singure declarații ce va conține datele cumulate pentru cele 3 luni. Înseamnă până pe 25 a lunii următoare trimestrului se vor depune 3 declarații, câte una pentru fiecare lună a acestuia.
D112
cimpazu
Buna seara, din recentele modificari am inteles ca daca am CA in 2010 mai mica de 100 mii euro si nr mediu salariati mai mic de 3 sunt obligata sa depun D112 ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 ong
razvan0101
in cazul unui ONG care in anul 2010 a avut 2 angajati , decl.112 pe trim IV al lui 2011 adica octombrie,noiembrie,decembrie, se depunde pana pe 25 ianuarie ? ... (vezi toată discuția)