avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract cu banca

Buna ziua. Este vorba despre un contract cu banca pentru cumpararea unui televizor . In seare zilei de 04. 11.11 am mers la banca sa semnam contractul era si seara pe la ora 18 acolo am fost grabiti sa semnam fara sa fim lasati sa citim ce stipula contractul. Dupa ce am ajuns acas am citit si si nea cam trecut fiorii cand ne-am dat seama ca am fost prostiti.Luni in data de 06 11.11 am prezentat cu cererea de reziliere a contractului la care am primit numar de inregistrare . Am anuntat magazinul sa nu ne comande marfa pentru ca renuntam la contract si am fost si la Protectia Consumatorului. La banca ni sa spus ca nu putem renunta la contract ca ei au alocat banii pentru noi dar cand ca noi am anuntat vineri seara am semnat iar luni la prima ora am mers cu cererea.Nu am intrat in posesia bunului nu am semnat nimic in afara de contract banca ce ne poate face?Va rugam sa ne dati un sfat.. ce se mai poate face. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:39, 10 Noiembrie 2011
Am uitat sa specific ca pretul total al televizorului nu la prezentat si noi trebuia in final sa platim de trei ori pretul asta nu nea convenit acasa ajunsi am citit contractul.
auroraica a scris:

Am uitat sa specific ca pretul total al televizorului nu la prezentat si noi trebuia in final sa platim de trei ori pretul asta nu nea convenit acasa ajunsi am citit contractul.

Cam asta este situatia cu toate creditele bancare. La final se restituie cam de trei ori suma imprumutata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta si pe mine intr-o chestiune importanta,va rog? ionelutzapop ionelutzapop Sunt pe punctul de a achizitiona un apartament prin banca cu avans de 15%,dar nu am acel avans si ne-am inteles cu proprietarul in legatura cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Dobanda contract imprumut asociat dana_2011 dana_2011 Buna ziua! Am o intrebare!Am imprumutat societatea in calitate de asociat unic , am facut contract de imprumut dar nu stiu daca este obligatorie dobanda.Ma ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)