avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 184 aliniatul 2 si 4
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 184 aliniatul 2 si 4

buna seara, in anul 2007 in februarie am avut un accident soldat cu vatamare corporala din culpa , am fost incadrat la art 184 2 si 4 , partea vatamata are un certificat de 80 de zile, luna viitoare am fixata prima infatisare la tribunal , daca ma impac cu el si isi retrage plangere se inchide totul?? daca nu reusesc sa ma impac cu el ce sentinata o sa am , cat timp nu o sa mai pot da de permis, asigurarea ar trebui sa asigure daunele morale si spitalizare??
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:49, 9 Noiembrie 2011
scuze de exprimarea gresita aveam permis atunci , ma refer daca ma impac cu el o sa imi iau permisul inapoi in termen scurt, persoana a avut un picior rupt a avut 80 de zile de medical , acum nu are nici o prb , accidentul nu i-a lasat vreo infirmitate sau vreo prb la deplasare.
ms mult
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
gigi1985, utilizator
Daca va impacati, se termina totul si va recuperati si permisul repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident. Myyrrella Myyrrella Tatal meu a avut un accident de masina,politia stabilind vina celuilalt conducator.In ziua accidentului nu a fost cu salvarea la spital ,simtindu se aparent ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, raspundere civila arsoma44 arsoma44 Buna seara!In data de 22.10.2006 am provocat un accident rutier,accident soldat cu vatamarea grava a unei persoane aflata pe trotuar.Victima a ... (vezi toată discuția)