avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Înregistrarea aceleaºii mãrci pentru alt domeniu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Înregistrarea aceleaºii mãrci pentru alt domeniu NISA

Buna ziua,

Vreau sa inregistrez o marca aferenta unei firme de programare. Problema este ca, dintr-o coincidenta de nume, exista deja o marca cu exact aceeasi denumire, insa pe doua domenii complet diferite de acesta. La programare am vazut ca e 42, iar marca repsectiva este inregistrata pe 10 (aparatura chirurgicala) si 18 (produse din piele).
Decat sa am probleme ulterior cu marca, prefer sa folosesc alta denumire, insa imi place si as vrea sa stiu daca ar putea fi totusi inregistrata. Nici domeniul de internet corespunzator nu este inca inregistrat, dar nu as vrea sa il iau pana cand nu stiu sigur ca pot folosi acea denumire.
Va multumesc mult pentru orice ajutor!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
4danny, utilizator
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 12:36, 16 Noiembrie 2011
Deci, acel "by x" nu afecteaza cu nimic confuzia ce se creaza?
Daca prima parte dinainte de "by X" este identica cu marca dvs, nu afecteaza.
Este identica si in ceea ce priveste continutul, cat si modalitatea in care este desenat.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
suciu_diana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata vs. drepturi de autor alphasquadron alphasquadron Buna ziua! O persoana juridica \"X\", a infiintat o sectie, \"Y\", pe care a inscris-o si la tribunal. A fost depus statutul si PV al adunarii generale, care ... (vezi toată discuția)
Ce face ca un web sait sa fie marca inregistrata? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce face ca un website sa fie \"marca inregistrata\": faptul ca este detinuta de o firma care are sigla/nume inregistrata la OSIM sau faptul ca ... (vezi toată discuția)