avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa

sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs).
am absolvit politehnica inainte de a fi functionar.am master in adm. publica luat in 2010 .am si atestat dat de la scoala de finante publice.
de ce nu -mi primesc dosarul pentru a promova in clasa superioara-inspector?
imi spun ca nu sunt valabile studiile
fisa postului a mea nu difera cu nimic de cea a unui inspector
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 20:11, 16 Noiembrie 2011
masterul a fost obtinut dupa angajare.

Ce legatura are masterul cu promovarea in clasa care se face pe baza absolvirii facultatii?...

inspectorul a fost angajat prin concurs si are treapta pentru care eu doresc sa dau examen.
pentru a ocupa o functie de treapta superioara trebuie sa dau concurs.in concurs pentru functiile ramase vacante se stipuleaza ca cel care concureaza sa fi fost functionar public cu treapta 1.in acest caz eu nu o sa pot concura/promova pe treapta 1 niciodata.

Cum dracu sa se puna la un concurs de recrutare in anul 2011 conditia ca posibilii candidati sa fi ocupat o functie publica si sa aiba treapta de salarizare 1?....
Nu stiu de ce trepte vorbiti, pentru ca treptele de salarizare au fost eliminate din 01.01.2011, cred ca faceti confuzie, mai cititi legislatia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionar public cristina12ung cristina12ung sint referent superior ( asistenta medicala) la Directia de Sanatate Publica in cadrul Serviciului Programe de Sanatate si absolventa de studii superioare cu ... (vezi toată discuția)