Eu am incheiat un contract cu o agentie imobiliara pentru ca vreau sa vind apartamentul ,ca sa pot achita dotoriile deoarece nu am posibilitate de plata.Agentul imobiliar a spus ca daca in termenul dat de instanta nu reusesc sa vind apartamentul se ajunge la executare silita,a-si vrea sa stiu cum sa procedez maine in instanta.
Presedintele a spus ca nu este nevoie sa va prezentati, adica nu va obliga nimeni, dar interesul dumneavoastra este sa fiti prezenta, sa solicitati instantei un termen mai lung pentru a putea vinde apartamentul si a putea achita datoriile catre asociatie.
Interesul dvs primordial consta in a va sustine si apara interesele legitime in fata instantei de judecata,motiv pentru care se impune sa fiti preznta la termenele de judecata
Avand in vedere situatia dvs. cel mai bine este sa va angajati un avocat pentru ca degeaba va prezentati la termene si nu aveti minime cunostinte de drept ca sa va faceti o aparare corespunzatoare. Acolo nu are nimeni ,, timp'' sa va faca sa intelegeti ceva, trebuiesc inaintate cereri diferite, in anumite termene date, etc.
Eu sunt sigur ca din suma datorata un avocat bun isi scoate macar onorariul platit, plus inca ceva mai putin pentru dumneavoastra de achitat.
Daca user-ul nu are bani de plata datoriei, de unde sa aiba pt avocat?
@petroniki
Poate viitorul cumparator accepta sa plateasca datoria, si sa ii scadeti din pretul imobilului. Intre timp, exercitati toate caile de atac in procesul respectiv, sa mai trageti de timp. Daca asociatia obtine o hotarare def. si irevoc., va poate executa silit.