avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna , as dori sa intreb daca pot sa inaintez plangere de divort prin internet ?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 17:48, 11 Noiembrie 2011
N:)U PUTETI INTRODUCE "ACTIUNE DE DIVORT PE NET'' deoarece "divortul este personal'' nu ca celelalte actiuni de drept comun.
In nici un caz. Cererea de divort se depune personal iar reclamantul trebuie sa fie reprezentat la primul termen sau se respinge cererea.
Va multumesc mult pentru raspuns .
Va multumesc mult pentru raspuns , dar el nu vrea sa divorteze . Ce as putea sa fac mai departe ??
Pe internet nu, dar prin posta da! Formulati cererea de chemare in judecata pentru desfacerea casatoriei (divort), la care anexati actele de stare civila in copie, precizand ca la primul termen depuneti certificatul de casatorie in original. In plic puneti doua exemplare din cerere, unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicat paratului (sotului). Trimiteti cu confirmare de primire pe adresa judecatoriei in a carei raza teritoriala domiciliati. Dar, mai bine angajati un avocat! E mult mai simpu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere actiune divort prin posta danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)
Divort tocalione tocalione ce inseamna \" intampinarea\" si ce efect practic legal are ? (vezi toată discuția)
Divort mihali mihali Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez in situatia urmatoare: 1. In cazul in care sotul meu nu doreste sa fie implicat in ... (vezi toată discuția)