avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Practici comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Practici comerciale

O societate de leasing este de acord cu prelungirea duratei contractului prin reesalonarea valorii reziduale si se semneaza actul aditional la contract. Clientul, la randul lui societate comerciala solicita - prin completarea unei cereri pe formular tipizat - numere provizorii pentru intervalul de timp necesar reinmatricularii autovehicolului. Firma de leasing refuza sa onoreze aceasta cerere pe motiv ca nu vrea ea. Este legal?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 12:29, 13 Noiembrie 2011
nu ,nu este legal,pentru ca firma de leasing trebuie sa faca tot ce ii sata in putinta sa asigure utilizatorului folosirea bunului fara piedici,faceti un proces in sensul asta pe obiect de pretentii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire leasing auto ContSters108643 ContSters108643 Buna ziua, Avem pe firma, un contract de leasing auto cu valoare reziduala. Cu 30 de zile inainte de expirarea acestuia, s-a solicitat prelungirea lui, atat ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing magdalenapaun magdalenapaun societatea a derulat mai multe contracte de leasing pentru mai multe vehicule de-a lungul anilor. majoritatea au fost incheiate si s-a achitat si valoarea ... (vezi toată discuția)