maxx33 
	    	Utilizator

maxx33 
	    	Utilizator	    

Alex Chiciu 
	    	Avocat

Alex Chiciu 
	    	Avocat	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Mergeti cu executor si topo/cadastrist sa puna tarusi si sfori. Apoi, puteti vorbi de tulburare de posesie.
 maxx33 
	    	Utilizator

maxx33 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 maxx33	                   

- acum 2 saptamani am cumparat un teren pe baza de procura.
- totul ok , am facut actele notariale, l-am intabulat, verificat procura, pus pe rol, etc.
- ... (vezi toată discuția)
	                    maxx33	                   

- acum 2 saptamani am cumparat un teren pe baza de procura.
- totul ok , am facut actele notariale, l-am intabulat, verificat procura, pus pe rol, etc.
- ... (vezi toată discuția)

IOANA1972	                   

Bună ziua. Dacă nu sunt mulțumită de masaratoarea din teren, făcută de un executor judecătoresc respectiv inginer, pot solicita alta cu alt executor?  (vezi toată discuția)
	                    IOANA1972	                   

Bună ziua. Dacă nu sunt mulțumită de masaratoarea din teren, făcută de un executor judecătoresc respectiv inginer, pot solicita alta cu alt executor?  (vezi toată discuția)

maxx33	                   

1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a terenului din ... (vezi toată discuția)
	                    maxx33	                   

1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a terenului din ... (vezi toată discuția)