Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Salut!!
As vrea sa ma alatur si eu grupului!
Pt isis si altii...sunt si eu unul dintre cumparatorii de buna-credinta! de asta vreau sa iti cer parerea referitor la o carte, poate tu cunosti autorii( ma refer mai mult la Anghelescu!)
-[ link extern ] ??
multumesc mult!
manuela80 a scris:
Buna tuturor, si felicitari pentru ca ati avut curajul sa participati la examen, avand in vedere concurenta....Eu, de data asta nu m-am mai inscris, pentru ca mi s-a parut de-a dreptul imposibil sa cred ca pot lua. In noiembrie 2010 am reusit sa fac de 6,80 dupa o luna si jumatate de invatat cam 10 ore/zi. Mai participasem o singura data inainte de aceasta nota, si am facut de 5,95. Si anterior am invatat tot o luna o luna si jumatate in acelasi ritm. Natura serviciului nu-mi permite sa invat in restul anului, mi-am luat doar concediu de odihna+ concediu fara plata in momentul cand se anuntau examenele.
Sunt sigura acum, ca daca as fi citit cam trei luni in ritmul asta as intrat.
Pai daca esti atat de sigura ca daca ai fi citit cam 3 luni ai fi luat atunci de ce nu te-ai inscris?
Eu stiu ca cea mai buna echipa e aia care nu joaca dar totusi... cred ca am trecut de nivelul asta, nu?
Sa inteleg ca daca eu, in conditiile in care am picat in nov. 2010 cu 6,90 ( si as fi avut 7,10 daca nu treceam gresit 2 raspunsuri de pe ciorna pe grila oficiala) daca nu m-as fi inscris acum as fi putut pretinde ca sigur il luam daca ma inscriam si invatam 3 luni? Pot eu, pe aceeasi logica pe care o avansezi tu, sa pretind asta?
Realitatea cruda spune ca, spre deosebire de tine, m-am inscris, am invatat mult mai mult de 3 luni si cu toate astea nu iau examenul. Dar, din pacate, facand imprudenta de "a da fatza cu realitatea" nu voi putea pretinde ca daca il dadeam il luam.
Toti cei care nu s-au inscris la examen l-ar f luat daca l-ar fi dat.
Doar 20 din cei care au avut curajul sa-l dea il vor lua.
Bafta la urmatorul!
@nimarius: omule, stiu ca timpul trece greu si ca-ti vine sa-ti rozi unghiile cu degete cu tot. dar, plizzzzzzzzz, lasa-l pe udroiu, ca iar ne-apuca.
hai sa vb de civil, macar sa fie discutia constructiva
eu astept sa apara cartea lui boroi...am obiceiul sa le rasfoiesc inainte de a scoate banii. oricum, codul cel nou e doldora de minuni...o sa avem ce comenta
Eu stiu ca cea mai buna echipa e aia care nu joaca dar totusi...
Toti cei care nu s-au inscris la examen l-ar f luat daca l-ar fi dat.
Doar 20 din cei care au avut curajul sa-l dea il vor lua.