Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ashton a scris:
gabonne8107 a scris:
pe topicul celalat s-a lansat ideea unui nou examen in primavara 2012, martie sau aprilie...
am vazut si eu, dar nu prea inteleg de unde pana unde, ce treaba au cursurile intensive cu organizarea examenului ca doar nu tin cursurile cei care decid ...(nu au voie, sunt incompatibili).O sa vad si eu cine tine cursurile, poate asa fac vreo legatura, dar nu stiu...Sunt cam sceptica intrucat toate posturile scoase anul acesta la concurs s-au ocupat. In anii precedenti au ramas in urma concursului din noiembrie mai tot timpul locuri libere ( ma refer la nov.2008, nov.2009). Sa speram, Doamne ajuta! (dar un nr. de locuri mai rezonabil, asa cam 50-60 minimum):D
din ce cunosc eu asta este o firma care se ocupa cu pregatirea asta.. e posibil sa fie speculatii....e posbil sa fie si reclama....nu as da pentru nimic in lume bani la o astfel de firma...este doar speculatie ca s-ar organiza in martie-aprilie 2012 dupa cum au organizat acesti "intelepti" cursul....pierdere de timp si mai ales de bani....nu as apela la ei nici daca ar fi gratis....tot acasa se invata de unul singur....
Cert este ca atunci cand eram cu totii fierti de incertitudinea organizarii concursului din noiembrie (se intampla prin august-septembrie) firma asta a organizat cursul intensiv si a dat organizarea examenului ca fiind certa. Ce a urmat stiti si voi. Ma gandesc ca au infoirmatii mai multe decat noi.
Pe de alta parte nu sunt de acord cu organizarea unui astfel de curs.
Din pacate nu conteaza ce parere am eu in privinta asta.
Citind celalalt topic observ ca 4 din cei 20 admisi la procurori sunt cunoscuti si ca Țone, Lunganu, Androidu' si Goarna.
Eu nu stiu daca e din cauza ca am imbatranit eu si nu mai sunt la curent cu ce se intampla acum dar pe vremea mea cei care aveau asemenea porecle nu erau dintre cei care macar ar intra la un liceu, daramite sa intre in magistratura.
Acuma imi dau seama ca trebuie sa ma adaptez si eu la noile tendinte.
E cam greu sa ma mai fac politist acuma dar macar as putea sa-mi iau si eu o porecla gen Bengalosu' sau Damigeana sau una de genul asta.
Poate am in felul asta o sansa in plus data viitoare.