Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
nu vad imposibila aceasta actiune in conditiile expuse de tine...cu exceptia mamei :-).
@dreams_2011, dc mama e "la racorica" inseamna ca nu poate fi citata pt prezentarea materialului? Ce text interzice ac lucru?
Eu stiu ca dc esti "la racorica" poti fi audiat si ca martor si ca inv/inc in alta cauza, si ca reclamant, de ce nu ar putea fi citata la prezentarea mat fiului ei, dc nu a fost decazuta din dr parintesti?
ce-mi place...
disputele pe teme profesionale faceau tot hazul topicului...fara suparare, prea incepuse sa semene a talk-show pe la stiu-eu ce tv :tomato:
sincer, ma gandeam in primul rand la scopul masurii...dupa parerea mea e necesar sa fie citati parintii ca o garantie a resp dreptului la aparare...chestia e ca 481 cpp nu distinge. trebuie citati parintii si basta. intrebarea mea era, chiar e necesara masura daca tatal e un (presupus) infractor si mama condamnata? care ar fi sanctiunea ?
@manuela: nu cred ca s-a suparat nimeni...ce naiba, nu suntem in clasa a patra...comentariul tau a picat pur si simplu intr-un moment cam nashpa...multa lume cu nervii nu intinsi, tricotati de-a dreptul...
aseara m-am trezit cu chef de invatat procedura penala...cred ca are dreptate o prietena: tre sa ma duc naibii la doctor
mariana_en a scris:
ce-mi place...
disputele pe teme profesionale faceau tot hazul topicului...fara suparare, prea incepuse sa semene a talk-show pe la stiu-eu ce tv :tomato:
sincer, ma gandeam in primul rand la scopul masurii...dupa parerea mea e necesar sa fie citati parintii ca o garantie a resp dreptului la aparare...chestia e ca 481 cpp nu distinge. trebuie citati parintii si basta. intrebarea mea era, chiar e necesara masura daca tatal e un (presupus) infractor si mama condamnata? care ar fi sanctiunea ?
eu sunt acasa bolnav de varsat de vant :-)... nu ma gandeam a gasi un astfel de forum, dar mi-a dat o colega link-ul sa treaca timpul.
revenind, da in opinia mea e necesara...tatal cercetat ( in INM ne omorau cu terminologia, ca sa nu lovim in prezumtia de nevinovatia, asa ca incerc sa evit asta cu presupus infractor, e cam contradictie ) si mama condamnata nu presupune neaparat decaderea din drepturile parintesti.
in alta ordine de idei, 15 ani, tot minor e, oricum ar fi..asa ca as fi interesat sa vad daca instanta care a condamnat mama / arestat preventiv tatal ( daca e arestat ) a ordonat o ancheta sociala intre timp ca sa vada cine ingrijeste de cercetatul minor.
nulitatea