Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
e adevarat ca e f. greu sa pleci de langa copil...de langa sot mai pleci:P...dar, as tinde spre INM, singura chestie care ma deranjeaza e faptul ca trebuie sa stau stagiar...daca ar schimba aspectul asta sunt de acord cu orice forma de examinare...numai sa se stabileasca odata...ca ma seaca disputele astea...
eu deja am luat in calcul INM-ul...trebuie sa invete si copilul meu ca mami nu e decor in casa:tooth: si pentru sacii de jucarii cumparate trebuie si bani
camicris a scris:
e adevarat ca e f. greu sa pleci de langa copil...de langa sot mai pleci:P...dar, as tinde spre INM, singura chestie care ma deranjeaza e faptul ca trebuie sa stau stagiar...daca ar schimba aspectul asta sunt de acord cu orice forma de examinare...numai sa se stabileasca odata...ca ma seaca disputele astea...
eu deja am luat in calcul INM-ul...trebuie sa invete si copilul meu ca mami nu e decor in casa:tooth: si pentru sacii de jucarii cumparate trebuie si bani
la cat de greu este examenul la INM, asta sa fie problema. Pana la urma sacrificiul este de 2 ani dupa care, exact cum ai spus, trebuie si bani. Familia, sotul, copiii tr. sa inteleaga ca sacrificiul cel mai mare tu il faci(tu inveti, tu o sa pleci de langa familie) si tr. sa te sustina. Sincer te admir, eu nu am copii, practic nu-mi tr. decat vointa sa invat pt. institut si parca tot nu pot, nu am incredere in mine. Imi tot spun ca acolo nu o sa intru si singurul examen pe care credeam ca-l pot trece vreodata este cel pe post
e infernal cand ai copil...care nu intelege de ce "faci prezenta"(asa zicea a mea cand ma vedea cu cartile.am avut zile cand am dormit doar 3 ore pe noapte:((, dar deh, nimic maret nu se face fara sacrificii.