1. Daca nu este trecut pe P.V. locatia exacta DN X +YYY metri si seria aparatului radar cu care ati fost inregistrat inseamna ca nu se poate individualiza locatia si aparatul de masura care a facut masuratoarea. Plasele fotografice nu vor fi admise. Nefiind amise se anuleaza de drept procesul verbal.
2. Daca nu este bifat pe P.V. in locasul special ce desemneaza retinerea permisului ci doar vi s-a retinut si nu s-a marcat corespunzator P.V. este nul.
www.avocatnet.ro/content/for...
Cautati pe net si vezti gasi si sentinte care afirma cele de mai sus. Sunt multe.
Marco7 a scris:
Mie mi se parea ca faptul ca mi-au masurat viteza de varf din momentul depasirii, manevra care nu era interzisa in acea zona, ca si faptul ca nu mi-au prezentat o proba materiala in acest sens ar fi motive suficiente ca sa contest masura suspendarii.
1. Este normal sa va masoare viteza de varf. Exista toleranta pe care o aveti la dispozitie Conform NML 021/05.
2. Viteza de varf in momentul depasirii trebuie sa respecte viteza maxima admisa pe sectorul de drum respectiv.
3. Proba materiala nu v-o prezinta. Este o masura abuziva instituia de reglementari interne ale M.A.I.
4. Nu ati fost sanctionat pentru depasire ci pentru viteza.
5. Precum v-am aratat anterior in mesajul postat aveti solutii pentru anularea P.V.
Sucess!