Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cum se intocmeste act aditional pentru delegare muncitori in germania, va rog daca aveti model.
~ final discuție ~
 DENYYY	                   

Buna dimineata! In urma controalelor ITM am ca masuri dispuse: <angajatorul face dovada indeplinirii de a informa salariatul cu privire la art.11^3 alin(1) ... (vezi toată discuția)
	                    DENYYY	                   

Buna dimineata! In urma controalelor ITM am ca masuri dispuse: <angajatorul face dovada indeplinirii de a informa salariatul cu privire la art.11^3 alin(1) ... (vezi toată discuția)

siracusa	                   

Buna ziua! Ma numesc Saia Ionut si va contactez din partea unei societati, profil constructii care are un santier in Austria, si recent m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)
	                    siracusa	                   

Buna ziua! Ma numesc Saia Ionut si va contactez din partea unei societati, profil constructii care are un santier in Austria, si recent m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)

elam	                   

buna dimineata!
firma noastra are o lucrare in Franta pentru o luna de zile si o sa mearga acolo cu 25 de muncitori.
ce cadru legal avem d.p.d.v. al ... (vezi toată discuția)
	                    elam	                   

buna dimineata!
firma noastra are o lucrare in Franta pentru o luna de zile si o sa mearga acolo cu 25 de muncitori.
ce cadru legal avem d.p.d.v. al ... (vezi toată discuția)