tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

independent 
	    	Utilizator

independent 
	    	Utilizator	    

La momentul cand ajungeti in fata notarului public, potentialul vanzator trebuie sa aduca o dovada(extras de carte funciara!) ca acel imobil (garsoniera) pe care doreste sa-l vanda nu este grevat de sarcini, in cazul de fata, nu este ipotecat pentru un imprumut.
Puteti cere la Oficiu de carte funciara un extras de carte funciara pt. informare si acolo puteti vedea daca are ipoteca si daca el este proprietarul, mai mult treb sa vedeti si actele de proprietate.
 Olimpiu Hornaru 
	    	Avocat

Olimpiu Hornaru 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mariuscilin	                   

BUNA ziua
Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
	                    mariuscilin	                   

BUNA ziua
Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)

KLMN	                   

M-am hotarat sa-mi cumpar o garsoniera, am depus actele la notar,iar acesta trebuia sa obtina certificatul de sarcini de la Judecatorie. Cei de la Cartea ... (vezi toată discuția)
	                    KLMN	                   

M-am hotarat sa-mi cumpar o garsoniera, am depus actele la notar,iar acesta trebuia sa obtina certificatul de sarcini de la Judecatorie. Cei de la Cartea ... (vezi toată discuția)

starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
	                    starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)