avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

buna ziua,
as vrea sa va intreb daca intr-un proces de acest gen educatoarele gradinitei pe care o frecventeaza copilul pot da o adeverinta semnate de ele in care spun ca ,copilul frecventeaza acea gradinita?
Cel mai recent răspuns: amiraa , utilizator 22:55, 14 Noiembrie 2011
Asta da, cu siguranta!
Dar inteleg ca, in prezent, fetita locuieste cu tatal?
da locuieste cu el din august de cand tot imi spune ba ca vrea sa mearga cu ea la munte ba la salina la mine nu vrea sa o mai aduca sub nici o forma nici sa ma apropii de ea .ba ii baga in cap tot felul de prostii. si vrea doar sa ma santajeze cu anumite chestii pe care eu daca le fac a doua zi o aduce la mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Copil hiperkinetic interzis la grădiniță CristianDarius CristianDarius Bună ziua. Am un copil în vârstă de 5 ani ai 6 luni, care frecventează o grădiniță cu program prelungit. Recent, am fost contactați de directoarea ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)