avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor confidentialiate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor confidentialiate

oameni buni,juristi,ajutati-ma cu un sfat>Lucrez intr-o institutie publica comunala si printre muulte atributii am si de executare silita.La aceasta treaba dupa cum stiti,am nevoie de informatii despre unele persoane fizice sau juridice,conturile lor adrese,loc de muna,etc...Fiind o comuna nu avem precum cei de la oras,adica nu suntem conectat la sistemul central al evidentei popul...etc.Acum cateva luni am cerut informatii despre noua adresa a unui contribuabil care are datorii la noi si am primit o adresa prin care mi se comunica ca nu poate sa-mi furnizeze informatii daca nu am un cod de operator de date personale.
Zis si facut... m-am inscris la Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,am primit un cod operator date personale. .Dar din toata chestia aceasta mi-a venit o idee,si anume daca as cere in instanta sporul de confidentialitate pe care-l au numai unii din administratia publica.M-am gandit sa ma folosesc de aces lucru(codul),de faptul ca in legea functionarului public scrie ca tb sa pastram confidentialitatea,de fisa postului din care reiese ca lucrez cu date care tb sa fie confidentiale,de faptul ca in Constit scrie -sa nu fie diferente...etc
ce ziceti voi...ati mai auzit de asa ceva?
Cel mai recent răspuns: castelana , utilizator 09:49, 5 Noiembrie 2008
Categoriile de personal contractual, cuantumurile sporului de confidentialitate si conditiile de acordare se stabilesc, în limitele prevazute de reglementarile în vigoare, de catre ordonatorii principali de credite, cu încadrarea în cheltuielile de personal prevazute în bugetul aprobat.
Actele normative de care se face referire sunt ordinele, hotararile sau dispozitiile emise de catre ordonatorii principali de credite.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala pentru sporul de stres Krissia . Krissia . As vrea sa stiu si eu daca exista o baza legala pentru stabilirea sporului de stres. Ce procent ? Pe ce baza ? In functie de ce anume se stabileste si se ... (vezi toată discuția)
Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)
Spor de confidentialitate gabor gabor BUNA. Lucrez la o primaria, la serviciul public de evidenta persoanelor. Lucram cu secrete de serviciu, am si semnat un angajament de confidentialitate, ... (vezi toată discuția)