avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CHEMARE IN JUDECATA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CHEMARE IN JUDECATA

CUM POT DESCHIDE O ACTIUNE IN INSTANTA PRIVIND RETINEREA ABUZIVA A APEI METEORICE PE FACTURA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI.
PE CE LEGISLATIE SE BAZEAZA FURNIZORII DE APA CANAL, DE ISI PERMIT SA NE BAGE MANA IN BUZUNARE ?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 12:09, 5 Februarie 2013
Vreti sa faceti o actiune in instanta pentru cativa banuti?:stunned:
Pe ce va intemeiati sustinerea conform careia "retinerea abuziva a apei meteorice"?
Mai simplu ,decat sa desfasurati demersuri in instanta,in temeiul art 10 din L nr 230/2007 solicitati presedintelui de asociatie sa va prezinte temeiul legal in baza caruia impune la plata apa meteorica
Daca suma care va suscita supiciuni este mentionata in factura emisa de catre furnizorul de utilitati,atunci nu se justifica eventual demers in instanta
Este vorba de canalizarea pentru apa meteorica,apa de ploaie de pe bloc se scurge in canalizarea Apa Nova,plata pt.acest serviciu este facturata separat pe factura Apa Nova si ajunge la "astronomica " suma de 0,66 lei/metru cub apa de ploaie,la noi la bloc platim pentru 6-7 metri , deci 4-5 lei pentru o asociatie cu 40 apartamente , chiar nu merita deranjul.
ba da, merita!
Da, merita deranjul sa fie dati in judecata pentru ca in cazul cand instanta o sa le interzica facturarea apei pluviale, furnizorii vor mari pretul apei si vor inacasa aceeasi suma.
Dar merita pentru ca pe factura nu mai apare si apa pliviala. Poate sa apara apa consumata, apa evacuata, mentenanta, garantie, poate accize, tva, cas, cass...
E o gluma, dar merita sa ne distram in instanta pe banii, timpul si nervii nostri.#-o

Alte discuții în legătură

Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Apa rece - pret / mc nicu1961 nicu1961 de ce variaza luna de luna pretul afisat la intretinere pt 1 mc de apa rece? care este pretul corect al 1mc apa rece azi 20.10.2010 ,inclusiv apa menajera ... (vezi toată discuția)
Pret apa rece Claudiu_O Claudiu_O Buna, Am si eu o intrebare, cat e la dumneavostra in oras pretul la apa rece (cu tot cu TVA),daca stiti ce procent din apa consumata se baga la canalizare si ... (vezi toată discuția)