avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

Buna!
In urma cu cateva zile mi s-a spus ca numai pot lucra aici, nu te mai vrem, semneaza-ti demisia, am refuzat, in schimb am primit altceva, deoarece nu aveau un motiv legal sa ma concedieze:
"Avand in vedere desfiintare postului pe care il ocupati, prin Decizia XX s-a hotarat sa se reduca postul dmv si cu regret va comunicam ca datorita procesului de reorganizare in cadrul societatii nu exista nici un post vacant pe care sa vi-l oferim. Conform art.73 alin 1 din Codul Muncii, beneficiate de un preaviz de 20 zile lucratoare incepand cu data de 30/09/2008, dupa care urmeaza sa inceteze contractul dmv. individual de munca, in baza art.65, alin.1 din Codul Muncii, urmand sa beneficiate de prevederile Legii nr.76/2002.
Cea ce nu corespunde realitatii, in departamentul meu-12 persoane, in ultimele doua luni au fost angajati 5 colegi noi. Ce pot face, cum pot dovedi, m-ai am problema si cu salariul care este altu decat pe cartea de munca. Ce sanse am?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 28 Octombrie 2011
O persoană poate fi angajată în muncă numai în baza unui certificat medical, care constată faptul că cel în cauză este apt pentru prestarea acelei munci. Nerespectarea acestor prevederi atrage nulitatea contractului individual de muncă. Daca salariatul prezintă certificatul medical după momentul încheierii contractului individual de muncă, iar din cuprinsul certificatului rezultă că cel în cauză este apt de muncă, contractul astfel încheiat rămâne valabil.

Singura solutie este sa contestati decizia de concediere in instanta.
Aceasta era retorica: ce fel de angajator e capabil sa emita o decizie de concediere care il introduce in... kk?
:offtopic:
Foarte multi angajatori emit asemenea decizii ... asa ca nu este nici primul , nici ultimul despre care auzim asa ceva.
Va multumesc inca odata pentru suport!
Sunt in preaviz de 20 de zile lucratoare incepand cu data de 30.09.2008, dupa care urmeaza sa inceteze contractul meu de munca. In ce termen pot sa-i dau in judecata? Eu am primit doar o copie deciziei, cu semnatura a doi martori, deoarece, am refuzat sa semnez, nici originalul nu mi l-a dat. A doua zi am cerut sa se specifice ca numai trebuie sa vin la munca, mi s-a raspuns, ok, dar cand am ajuns la contabilitate----nu semnezi, nu primesti nimic! Cum pot tolera asa ceva!?
Multumesc pentru suport!
Am facut analize la angajare, m-am dus la MEDLIFE, de cate ori mi s-a cerut, dar le lipseste ceva, ca sunt sau nu apta medical pentru acea pozitie. Am ramas socata!

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului Anca1972 Anca1972 Buna ziua! Sotul meu este angajat cu contract e perioada nederminata. Astazi i s a comunicat ca va mai lucra in firma doar pina la sfirsitul lunii curente. ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere art.65,66 codul muncii sabinna sabinna Care este sanctiunea neacordarii preavizului ? Nu se acorda efectiv preavizul dar se platesc cele 20 de zile. Instanta poate anula decizia de concediere pe ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii adelina79 adelina79 Sunt insarcinata in luna a 3-a, am anuntat firma iar dupa 2 saptamani am primit decizie de concediere cu data de 1 martie. Bineinteles ca voi da firma in ... (vezi toată discuția)