avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura

Buna Ziua,

Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune consensuala cu o fata si ar vrea daca se poate sa o treaca si pe ea pe cererea de solicitare a subventiei de caldura!

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:24, 19 Noiembrie 2011
Si tatal poate completa aceasta cerere in numele fiului bifand casuta ,,in numele persoanei indreptatite" , asa cum s-a specificat in discutia www.avocatnet.ro/content/for...
Poate fi trecuta si prietena sa, tinand cont de intelesul ,, familie" (art.6 pct.d)
Insa cum poate fi completat punctul D referitor la ,,Starea locativa a persoanei indreptatite" ?
Persoana indreptatita sa primeasca ajutorul este fiul, iar regimul juridic al locuintei persoanei indreptatite poate fi ,,proprietate personala "sau ,,inchiriere".
DGASPC considera ca se poate acorda subventie doar daca beneficiarul ajutorului de incalzire este proprietar sau chirias.


Se cunoaste aceasta problema a formularului. Cred ca local se poate rezolva problema, discutand fata-n fata cu functionarul de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Sume ce pot fi declarate administratiile finanatelor publice ca surse de venit din cedarea folosintei bunurilor - inchiriere spatii de locuit M. Gradinaru M. Gradinaru Doresc sa aflu daca exista plafoane minime acceptate de Administratiile Finanatelor Publice pentru inchirierea spatiilor de locuit? Exemplu: Bunica ... (vezi toată discuția)