avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CERERE EXECUTARE SILITA DE DOUA ORI
Discuție deschisă în Executare silită

CERERE EXECUTARE SILITA DE DOUA ORI

Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de judecatorie,ulterior la interval de cateva luni se face cerere de incuviintare la executare silita de data aceastate pe civil partile fiind aceleasi,se poate?
mentionez ca la prima cerere nu sa facut recurs

Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:41, 16 Noiembrie 2011

Da, se poate, nu exista autoritate de lucru judecat fiind o hotarare data in materie necontencioasa.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de ... (vezi toată discuția)
Sentinta executare silita ,doua cereri doua raspunsuri diferite cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate avand materia juridica : comerciala ,respinsa ... (vezi toată discuția)
Executorul a introdus doua actiuni pe acelasi dosar judecat!! Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Va rog frumos o mina de ajutor. O firma de recuperare de credite incearca de ceva vreme sa ma execute silit (un apartament). La judecatorie li ... (vezi toată discuția)