avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta executare silita ,doua cereri doua ...
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta executare silita ,doua cereri doua raspunsuri diferite

Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate avand materia juridica : comerciala ,respinsa de judecatorie,ulterior la interval de cateva luni se face alta cerere de incuviintare la executare silita de data aceastate pe civil, partile fiind aceleasi,de data aceasta se aproba,se poate?Normal este pe comercial sau pe civil sau nu are importanta.
mentionez ca la prima cerere nu sa facut recurs

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cizmasangela , utilizator 08:41, 17 Noiembrie 2011
Raporturile de acest gen sunt comerciale .Mi se pare ciudat ceea ce relatati dvs.
La fel mi s-a parut si mie ,nu am cunostinte juridice,am descoperit intamplator in momentul in care am facut contestatia la executare ca a mai fost o cerere de incuviintare in luna aprilie.15.04.2011,incuviintare la executare silita,comercial,fons.....termen de judecata 10.04.2011,solutia -se respinge cererea,ulterior se face alta cerere(sau i se spune)-03.10.2011,incuviintare la executare silita,fond,civil...04.10.2011-se admite cererea.
Mentionez ca pe executare se mentioneaza Rate restante ceea nu este conform cu realitatea
deoarece sunt facturare chilometri depasiti si folosinta defectuoasa ,in momentul cand am dat masina mi sa spus ca voi primiI bani (ceva)inapoi dupa vanzarea masini,,VORBA VANT SCRISU SFANT,,
E normal sa nu fie citat creditorul( adica eu)
E posibil prima cerere sa fi fost facuta in conformitate cu realitatea si a 2-a putin altfel adica ,,FACTURI RESTANTE,,
Am acces da cele doua dosare de actionare in instanta?

Cu stima
Angela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita de doua ori cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de judecatorie,ulterior ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila Lulica Lulica Buna ziua Pentru o executare silita inceputa in Iunie 2011 (data la care s-a facut cererea de executare la executorul judecatoresc) legea aplicabila actelor ... (vezi toată discuția)