avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incuviintare executare silita


Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de judecatorie,ulterior la interval de cateva luni se face alta cerere de incuviintare la executare silita de data aceastate pe civil partile fiind aceleasi,se poate? de data aceasta se aproba.Normal este pe comercial sau pe civil sau nu are importanta.
mentionez ca la prima cerere nu sa facut recurs

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 12:21, 16 Noiembrie 2011
Respingerea cererii de incuviintare a executarii silite nu are autoritate de lucru judecat. Este posibil ca incuviintarea sa fi fost respinsa nu atat pentru competenta instantei civile ori a celei comerciale, ci pentru (exemplificativ) inexistenta titlului in original.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta executare silita ,doua cereri doua raspunsuri diferite cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate de leasing catre alta societate avand materia juridica : comerciala ,respinsa ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita de doua ori cizmasangela cizmasangela Daca se face o cerere de incuviintare la executare silita ,de catre o societate catre alta societate ,,motivare,, comerciala ,respinsa de judecatorie,ulterior ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)